Het verhaal van Stedeling

De start van Stedeling is geen weldoordachte uitgestippelde route geweest. Zoals zo veel ambities en ideeën was ook het idee voor Stedeling aan voortschrijdend inzicht onderhevig. De duurzame ontwikkeling van steden kent ook geen uitgestippelde route. Wat centraal bleef staan is de passie voor milieu, ruimte en duurzame ontwikkeling.

Peter van de Laak

Wat mij beweegt is een bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van steden en regio’s. Hoe dat te doen en te bereiken is vaak niet duidelijk. In die situatie ben ik in mijn element. Mijn kennis, creativiteit en verbeeldingskracht komen dan goed van pas. Mensen met elkaar verbinden, in beweging krijgen en creatieve oplossingen laten ontstaan, daar gaat het mij om. Veel zaken gaan vanzelf als er energie is bij de mensen. Van tijd tot tijd maak ik de balans op. Een opdracht kun je meestal niet van begin tot het einde doordenken. Met enige regelmaat reflecteren op de voortgang en bereikte resultaten is nodig om te weten wat de volgende stap is.

Peter van de Laak

Wat u van mij mag verwachten:

  • Communicatief: ik schrijf heldere beknopte rapportages, vraag door om een probleem helder te krijgen, kan goed luisteren, geef effectief leiding aan overleggen/werksessies.
  • Analytisch: kan complexe informatie snel doorgronden, kom snel tot de kern van een probleem, vertaal strategische opgaven naar concrete doelen, weet intuïtief welke oplossingen kunnen werken.
  • Creatief: heb verbeeldingskracht, bedenk verschillende oplossingen voor een probleem, durf te experimenteren met andere aanpakken, signaleer en benut kansen.
  • Sociaal vaardig: ik maak gemakkelijk contact, ben een betrokken professional die mensen voor zich weet in te nemen, heb een goed inlevingsvermogen, ben op samenwerking gericht, betrouwbaar en integer.
  • Organiserend vermogen: ik houd het overzicht over een project, ben resultaatgericht, weet anderen te enthousiasmeren voor een aanpak/project, weet projectdoelen te vertalen in een concreet plan van aanpak.

Stedeling stond tot 2019 bekend als Milieuregie.

https://www.linkedin.com/in/milieuregie/