Peter van de Laak

Wat mij beweegt is een bijdrage leveren aan de transitie van het omgevingsbeleid en de ontwikkeling naar een duurzame stad. Hoe dat te doen en te bereiken is vaak niet duidelijk. In die situatie ben ik in mijn element. Mijn kennis, creativiteit en verbeeldingskracht komen dan goed van pas. Ik heb het zelfvertrouwen dat oplossingen zich gaandeweg aandienen als je maar stappen blijft maken.

Als eenmaal duidelijk wordt wat het project gaat opleveren, gaan meer mensen zich inzetten voor het project. Veel zaken gaan vanzelf als er energie is bij de mensen in het project. Van tijd tot tijd maak ik de balans op van het project. Een project kun je niet van begin tot het einde doordenken. Met enige regelmaat reflecteren op de voortgang en bereikte resultaten is nodig om te weten wat de volgende stap is.

Peter van de Laak

Wat u van mij mag verwachten:

  • Communicatief: ik schrijf heldere beknopte rapportages, vraag door om een probleem helder te krijgen, kan goed luisteren, geef effectief leiding aan overleggen/werksessies.
  • Analytisch: kan complexe informatie snel doorgronden, kom snel tot de kern van een probleem, vertaal strategische opgaven naar concrete doelen, weet intuïtief welke oplossingen kunnen werken.
  • Creatief: heb verbeeldingskracht, bedenk verschillende oplossingen voor een probleem, durf te experimenteren met andere aanpakken, signaleer en benut kansen.
  • Sociaal vaardig: ik maak gemakkelijk contact, ben een betrokken professional die mensen voor zich weet in te nemen, heb een goed inlevingsvermogen, ben op samenwerking gericht, betrouwbaar en integer.
  • Organiserend vermogen: ik houd het overzicht over een project, ben resultaatgericht, weet anderen te enthousiasmeren voor een aanpak/project, weet projectdoelen te vertalen in een concreet plan van aanpak.

https://www.linkedin.com/in/milieuregie/